Irina Begu şi Andreea Mitu au câştigat proba de dublu a turneului BRD Open

Irina Begu şi Andreea Mitu au trecut în finală de Danka Kovinic (Muntenegru) şi Maryna Zanevska (Belgia), scor 6-3; 6-4.

580 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Andreea Mitu au câştigat proba de dublu a turneului BRD Open

Foto: Pixabay

Begu şi Mitu păstrează trofeul de dublu în România. Sportivele noastre s-au impus fără mari emoţii, conducând finala pe toată durata ei. Româncele au început primul set puternic şi au avut oportunităţi de break încă din primul game. Au concretizat 3 astfel de ocazii şi s-au impus, după 37 de minute, cu 6-3.

Al doilea set a fost puţin mai echilibrat. S-a mers cap la cap, câte un break de fiecare, dar Begu şi Mitu au reuşit să se distanţeze în final, când şi-au adjudecat setul secund cu 6-4.

În urma acestei victorii, româncele vor primi câte 280 puncte WTA. Mitu va urca aproximativ 600 de locuri în clasamentul de dublu şi va intra între primele 250 de jucătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici