Marius Copil şi Victor Crivoi, adversari în primul tur al calificărilor la Roland Garros

Jucătorii de tenis Marius Copil, locul 152 ATP, şi Victor Crivoi, locul 228 ATP, se vor întâlni în primul tur al calificărilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

94 afișări
Imaginea articolului Marius Copil şi Victor Crivoi, adversari în primul tur al calificărilor la Roland Garros

Marius Copil şi Victor Crivoi, adversari în primul tur al calificărilor la Roland Garros (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Copil şi Crivoi s-au mai întâlnit de două ori în turnee ATP, de fiecare dată la Bucureşti, 2009 şi 2011. Ambele întâlniri au fost câştige de Marius Copil.

Cei doi s-a mai întâlnit de trei ori în turnee challanger sau futures, Crivoi impunându-se de două ori şi Copil o dată.

Al treilea tenisman român prezent pe tabloul masculin al calificărilor de la Roland Garros este Adrian Ungur, locul 132 ATP şi cap de serie numărul 24. El în va întâlni în runda inaugurală pe belgianul Ruben Bemelmans, poziţia 164 în ierarhia mondială. Cei doi nu s-au întâlnit niciodată în carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici