Medvedev se alătură listei tot mai mari de accidentaţi înainte de Roland Garros

  • Daniil Medvedev, numărul patru mondial, va trebui să aştepte cu nerăbdare să afle cât de gravă este accidentarea care l-a scos joi din sferturile de finală ale turneului de la Madrid.
  • Rusul s-a alăturat unui grup de jucători de top care se confruntă cu probleme de formă înaintea Openului Franţei.
99 afișări
Imaginea articolului Medvedev se alătură listei tot mai mari de accidentaţi înainte de Roland Garros

Jucătorul de 28 de ani a fost tratat la partea superioară a piciorului drept în timp ce îl conducea pe cehul Jiri Lehecka cu 3-2 în primul set şi din nou două game-uri mai târziu. El a pierdut setul cu 6-4 înainte de a-i spune arbitrului că nu mai poate continua.

„A fost un retur când a servit şi nu ştiu dacă am simţit-o la retur sau la drop shot, dar când am alergat, am vrut să accelerez şi brusc am simţit şoldul blocat", a spus Medvedev, citat de Reuters.

„Nu puteam să sprintez, ca atunci când încordezi un muşchi sau ai un spasm, ceea ce este greu de ştiut care e dintre cele două. Lucrând cu fizioterapeutul, am întrebat dacă aş putea să înrăutăţesc situaţia. El a spus 'dacă este o ruptură, atunci da'. Dacă este un spasm, nu'.

„Am încercat să joc şi mintea mea nu mă lăsa să merg la maxim. La finalul setului, mă (gândeam) dacă vreau să continui, voi încerca să sprintez până la fileu... Când am sprintat am simţit durere. Aşa că mi-am zis: nu e nevoie să continui".

Medvedev este cel mai recent jucător de top care a părăsit turneul, după ce campionul de la Australian Open, Jannik Sinner, s-a retras înainte de sfertul de finală împotriva lui Felix Auger Aliassime, din cauza unei accidentări la şold.

Numărul trei mondial, Carlos Alcaraz, a pierdut sfertul de finală în faţa lui Andrey Rublev, în timp ce se ocupa de o problemă la antebraţul drept, care l-a forţat să renunţe la Monte Carlo şi Barcelona.

Medvedev este pe tabloul principal şi urma să îşi apere titlul de la Roma săptămâna viitoare, dar a declarat că nu are idee cât timp ar putea lipsi.

„Sperăm că mâine sau poimâine cu siguranţă, pentru că în mod normal ai nevoie de timp, de RMN pentru a vedea ce este, poate fi ceva de cinci zile, două săptămâni, nu am nicio idee".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici