Rapid continuă să sufere în play-off-ul Superligii de fotbal

  • Rapid a fost învinsă cu 3-2 (3-1) de Sespsi Sfântu Gheorghe, în deplasare, vineri seară, în etapa a noua din play-off-ul Superligii de fotbal.
  • Cu opt înfrîngeri şi un egal, Rapidul râmâne pe ultimul loc, 6, în play-off.
  • Trupa lui Lobonţ este singura echipă fără victorie în această fază a competiţiei.
210 afișări
Imaginea articolului Rapid continuă să sufere în play-off-ul Superligii de fotbal

Bogdan Lobonţ, interimar la Rapid

O nouă înfrângere pentru Rapid Bucureşti, a opta din play-off, din nouă partide, s-a înregistrat vineri seară pe terenul lui Sepsi.

Cu Bogdan Lobonţ pe bancă, Rapid a fost învinsă cu 3-2 şi va termina play-off-ul pe ultimul loc, 6.

Rapid a deschis scorul în minutul 17, prin Petrila. Sepsi a egalat în minutul 21, prin Debelijuh, care a făcut dubla în minutul 39. Sepsi a mai marcat o dată până la pauză, prin Alimi.

În repriza a doua Rapid a ratat un penalty, prin Rrahmani în minutul 54. A înscris golul 2 prin Burmaz, în minutul 63, dar partida s-a terminat cu victoria lui Sepsi, 3-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rapid,
sepsi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici