S-au pus în vânzare biletele pentru partida România – Kazahstan din preliminariile WEURO2025

  • Naţionala feminină de fotbal revine pe stadionul Arcul de Triumf în prima partidă pe teren propriu din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de Fotbal Feminin din 2025.
  • Tricolorele vor disputa primul meci acasă contra Kazahstanului marţi, 9 aprilie, de la ora 19:00.
149 afișări
Imaginea articolului S-au pus în vânzare biletele pentru partida România – Kazahstan din preliminariile WEURO2025

S-au pus în vânzare biletele pentru partida România – Kazahstan din preliminariile WEURO2025. Sursa foto: FRF

Începând de marţi, biletele pentru partida de acasă sunt disponibile online, pe site bilete.frf.ro, a anunţat miercuri FRF.

Preţul unui bilet este de 10 lei în tribune şi 50 lei în sectorul VIP. Acestea vor putea fi achiziţionate şi în ziua meciului, începând cu ora 12:00, de la casieria stadionului.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în toate zonele stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici