Serena Williams, ELIMINATĂ în primul tur de la Miami. Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open nu a ştiut să piardă. Gestul pentru care ar putea fi amendată

Serena Williams (36 de ani) a dezamăgit şi la al doilea turneu pe care l-a disputat în 2018, pierzând fără drept de apel în turul inaugural de la Miami, scor 3-6, 2-6 cu Naomi Osaka (20 de ani).

5222 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, ELIMINATĂ în primul tur de la Miami. Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open nu a ştiut să piardă. Gestul pentru care ar putea fi amendată

Serena Williams, ELIMINATĂ în primul tur de la Miami, după ce a pierdut fără drept de apel meciul cu Naomi Osaka

Serena Williams, clasată în prezent pe 491 WTA, a avut ghinionul să o întâlnească în prima manşă de la Miami pe cea mai în formă jucătoare din circuit! Naomi Osaka (22 WTA) a cucerit săptămâna trecută turneul de la Indian Wells, după ce le-a distrus pe Simona Halep, 6-3, 6-0 în semifinale, şi Daria Kasatkina în finală (6-3, 6-2). Iar miercuri seară a venit rândul Serenei să se lovească de tăria japonezei.

Osaka a jucat încântător, demonstrând că nu resimte oboseala după turul de forţă făcut săptămâna trecută! Japoneza a servit senzaţional şi nu i-a lăsat niciun break americancei, care şi-a pierdut serviciul de 4 ori. Naomi a avut nevoie de doar o oră şi 18 minute pentru a închide partida, astfel că Serena pierde din nou prematur, după ce la Indian Wells a fost eliminată în turul 3, scor 3-6, 4-6 cu sora Venus Williams.

Pentru Naomi Osaka urmează un alt duel de zile mari, contra Elinei Svitolina, a 4-a favorită a turneului Premier Mandatory dotat cu premii în valoare totală de 8 milioane de dolari.

Serena Williams a refuzat să participe la conferinţa de presă, după înfrângerea de la Miami

Serena Williams, cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open, nu a ştitut să piardă la turneul de la Miami. Ea a fost învinsă cu 6-3, 6-2 de Naomi Osaka, în primul tur, iar după meci a avut o atitudinte sfidătoare.

La fel ca toate jucătoarele importante, Serena era obligată de regulament să meargă la conferinţa organizată la finalul partidei. Dar deţinătoarea a 23 de titluri de Grand Slam i-a lăsat cu ochii în soare pe jurnaliştii prezenţi la Miami, refuzând orice dialog. Jucătoarele care încalcă această regulă sunt amendate cu 1.000 de dolari, aşa că Williams ar trebui să primească şi ea o sancţiune din partea Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA).

În trecut, Serena accepta şi înfrângerile cu zâmbetul pe buze, dar se pare că acum şi-a pierdut răbdarea. Ajunsă la vârsta de 36 de ani şi reîntoarsă recent din concediul de maternitate, sportiva americană nu mai impresionează pe nimeni. După două turnee disputate în 2018, Serena nu a realizat mare lucru: a pierdut la debut la Miami, după ce în urmă cu o săptămână a fost eliminată în turul al treilea de la Indian Wells.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici