Serena Williams s-a calificat în turul doi la Cincinnati

Serena Williams s-a reîntors pe teren după o perioadă mai dificilă, în care a fost în depresie şi a suferit cea mai dură înfrângere a carierei, 1-6, 0-6 cu Johanna Konta.

331 afișări
Imaginea articolului Serena Williams s-a calificat în turul doi la Cincinnati

Serena Williams s-a calificat în turul doi la Cincinnati

În turul 1 la Cincinnati, fostul lider mondial a învins-o pe Daria Gavrilova cu 6-1, 6-2. Serena a avut nevoie doar de 65 de minute pentru a închide jocul. Williams o va înfrunta în turul următor pe Petra Kvitova, favorită numărul 8.

„M-am simţit destul de bine acum. Dar nu este niciodată uşor, indiferent ce spune scorul. Cu siguranţă m-am simţit mai relaxată după primul break, dar a fost doar începutul meciului”, a declarat Serena Williams, care nu va avea zi de pauză înaintea partidei cu Petra Kvitova.

Serena este dublă campioană la Cincinnati, turneu în care sunt în cursă şi două românce, Simona Halep şi Ana Bogdan. Ultima va evolua de la ora 18:00 cu Ekaterina Makarova. Fostul lider mondial a revenit în circuit, după ce săptămâna trecută a declarat forfait la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici