Un jucător important s-a retras din naţionala Germaniei la doar 29 de ani

Mesut Ozil (29 de ani) şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei! Decizia vine pe fondul presiunilor şi a scandalului creat în ultimele săptămâni pe seama fotografiei pe care a postat-o fotbalistul, cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

2044 afișări
Imaginea articolului Un jucător important s-a retras din naţionala Germaniei la doar 29 de ani

Un jucător important s-a retras din naţionala Germaniei la doar 29 de ani

Ozil face acuzaţii de rasism într-o scrisoare pe care a postat-o pe reţelele de socializare.

Tensiunile politice din ultima vreme l-au împins pe Ozil să ia această decizie. Ozil a fost aspru criticat în Germania după ce a postat o fotografie în care i-a dat un tricoul lui Erdogan, preşedintele turc! Mijlocaşul lui Arsenal a rupt, în sfârşit, tăcerea pe acest subiect şi a spus exact ce crede.

"Am luat această decizie cu inima grea, după mult timp de gândire. E din cauza evenimentelor recente, nu voi mai juca pentru Germania. Am un sentiment de rasism şi lipsă de respect", a scris Ozil în scrisoare adresată pe reţelele sociale. "Am îmbrăcat tricoul Germaniei cu mândrie, dar acum nu ştiu cum aş mai putea!", a mai scris Ozil.

De-a lungul carierei internaţionale, Mesut Ozil a strâns 92 de selecţii pentru naţionala Germaniei, a marcat 23 de ori şi a oferit 40 de assist-uri. Ozil e campion mondial cu nemţii, la turneul final din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici