O persoană decedată, iar alte trei rănite, în urma coliziunii frontale între două autoturisme în Prahova

O persoană a decedat iar alte trei au fost rănite, dintre care două grav, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, vineri seară, pe DN 72, drumul care leagă Ploieşti de Târgovişte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

927 afișări
Imaginea articolului O persoană decedată, iar alte trei rănite, în urma coliziunii frontale între două autoturisme în Prahova

O persoană decedată,alte trei rănite în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme în Prahova

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs pe DN72, în zona parcului industrial, două autoturisme ciocnindu-se frontal.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat faptul că în accident au fost implicate patru persoane, dintre care una a decedat.

“Au fost patru persoane implicate, una a decedat iar alte trei au fost rănite, dintre care două rănite grav. Cele trei victime au fost preluate şi transportate la spital”, a declarat Vasiloae.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului. În momentul producerii coliziunii în zona era ceaţă, cu vizibilitate de aproximativ 50 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici