BRD anunţă schimbarea directorului general. Cine îi ia locul lui Phillipe Lhotte

BRD a anunţat miercuri dimineaţă schimbarea directorului general al băncii, în locul lui Phillipe Lhotte fiind numit Francois Bloch, fost prim vicepreşedinte executiv la Rosbank, subsidiara din Rusia a grupului Societe Generale.

955 afișări
Imaginea articolului BRD anunţă schimbarea directorului general. Cine îi ia locul lui Phillipe Lhotte

BRD anunţă schimbarea directorului general

Numirea noului director general este cu data de 1 noiembrie, cu condiţia obţinerii aprobării din partea BNR.

Decizia a fost adoptată de Consiliul de Administraţie al băncii, întrunit pe 2 august 2016.

Philippe Lhotte va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al BRD, în timp ce va prelua alte responsabilităţi în cadrul Grupului Societe Generale, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

"Philippe Lhotte a reuşit să transforme şi să adapteze BRD la nevoile pieţei româneşti, întărindu-i poziţia într-o perioadă plină de provocări", spune Gianluca Soma, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al BRD.

François Bloch are experienţă internaţională, atât în retail, cât şi în investment banking.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici