Cât te costă şi ce avantaje ai dacă îţi înmatriculezi maşina în Bulgaria

Chiar dacaă Guvernul român măreşte taxele şi impozitele în cazul autoturismelor şi nu numai, după bunul plac, faptul că suntem parte a Uniunii Europene ne oferă posibilitatea să evităm birurile şi să alegem alte state membre unde să înmatriculam maşinile. Este perfect legal!

Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului Cât te costă şi ce avantaje ai dacă îţi înmatriculezi maşina în Bulgaria

Cât te costă şi ce avantaje ai dacă îţi înmatriculezi maşina în Bulgaria (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Taxa de primă înmatriculare, taxa de mediu, costurile RCA şi, în special, noua grilă de impozitare sunt motive suficiente care să determine cetăţenii români să se reorienteze către legislaţia bulgarească.
Au aparut multe firme care facilitează înmatriculările de maşini în ţara vecină, deoarece şi cererea este în creştere.
Ofertele pentru servicii complete de înmatriculare variază între 350 şi 650 de euro.
Citeşte mai multe despre înmatricularea maşinilor în Bulgaria pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici

www.zf.ro
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
www.businessmagazin.ro
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?