Cosmote şi Vodafone caută clienţi cu venituri mari pentru iPhone 4

Apple iPhone 4, unul dintre cele mai bine vândute telefoane inteligente din lume, este folosit de operatorii de telefonie mobilă Cosmote şi Vodafone ca o metodă de a păstra şi atrage clienţii cu venituri mari, arată ofertele comerciale publicate de operatori.

28 afișări
Imaginea articolului Cosmote şi Vodafone caută clienţi cu venituri mari pentru iPhone 4

Cosmote şi Vodafone caută clienţi cu venituri mari pentru iPhone 4 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Atât Cosmote, cât şi Vodafone au lansat trei planuri tarifare pentru iPhone, limita de jos a tarifelor fiind stabilită la 19 euro - o sumă peste media cheltuielilor telecom de pe piaţa locală. La Cosmote venitul mediu lunar combinat pe utilizator este în medie de aproximativ cinci euro, în timp ce la Vodafone venitul mediu lunar de la un abonat este de 14,1 euro, iar de la un client prepay de 2,5 euro.

Citeşte mai multe despre planurile tarifare pentru iPhone pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici