Domo are un nou director general. Cine va conduce cele 90 de magazine

Retailerul de electronice şi electrocasnice Domo va avea din 15 noiembrie un nou director general, Kim Koellner, numit în locul lui Dragoş Dinu, care a renunţat la funcţie pentru proiecte personale, a anunţat compania.

23701 afișări
Imaginea articolului Domo are un nou director general. Cine va conduce cele 90 de magazine

Domo are un nou director general. Cine va conduce cele 90 de magazine (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Koellner, de origine sud-coreană, are peste 10 ani de experienţă în domeniul retail pe pieţele din Franţa, Germania şi România.

"Noua etapă din dezvoltarea Domo marchează trecerea de la o companie de familie la una de anvergură internaţională", a declarat Koellner, într-un comunicat.

Dinu a condus compania într-o perioadă de tranziţie şi a coordonat reorganizarea şi eficientizarea proceselor interne.

Domo are o reţea de peste 90 de magazine. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, compania Domo Retail este deţinută de firma Avarike Limited, înregistrată în Cipru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici