Leul s-a apreciat uşor faţă de euro, marţi. BNR a indicat un curs de 4,8170 lei/euro

Moneda naţională a crescut uşor în raport cu euro marţi, după ce luni a atins minimul istoric faţă de referinţa europeană. Astfel, dacă luni BNR a indicat o cotaţie de 4,8184 lei/euro, marţi aceasta a coborât la 4,8170 lei/euro.

290 afișări
Imaginea articolului Leul s-a apreciat uşor faţă de euro, marţi. BNR a indicat un curs de 4,8170 lei/euro

Leul s-a apreciat uşor faţă de euro, marţi. BNR a indicat un curs de 4,8170 lei/euro

În raport cu dolarul american, leul a descris un trend contrar, depreciindu-se puternic. Astfel, cotaţia leu/dolar a crescut de la 4,2182, cât indica luni BNR, până la 4,2433, marţi.

Faţă de francul elveţian, leul s-a apreciat uşor marţi, până la 4,5424 lei/franc. Luni, BNR a indicat o cotaţie de 4,5506 lei/franc.

Şi cotaţia gramului de aur a scăzut marţi, în raport cu leul. Astfel, dacă luni un gram de aur valora 227,4317 lei, marţi cotaţia a ajuns la 226,6269 lei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici