Magazinele pe roţi ale lui Patriciu au început vânzările. Vezi cum arată un Mic.ro mobil

Aflatã într-o locaţie la care nu te-ai fi aşteptat, în faţa Academiei Militare, maşina cu numãrul 7 a flotei de magazine mobile Mic.ro, a lui Dinu Patriciu, şi-a început prima zi de vânzãri.

364 afișări
Imaginea articolului Magazinele pe roţi ale lui Patriciu au început vânzările. Vezi cum arată un Mic.ro mobil

Magazinele pe roţi ale lui Patriciu au început vânzările. Vezi cum arată un Mic.ro mobil (Imagine: www.zf.ro)

Planul lui Patriciu este de a dezvolta un lanţ de 1.000 de chioşcuri şi 2.000 de magazine pe roţi Mic.Ro în următorii doi ani în urma unor investiţii de 200 de milioane de euro.

Mâna dreaptă a lui Patriciu în businessul din comerţ pe care l-a pornit în primăvara acestui an este Dan Ionescu, fost director operaţional al Rompetrol, companie vândută de Dinu Patriciu kazahilor de la KazMunaiGaz.

Citeşte mai multe despre magazinele pe roţi ale lui Patriciu pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici