Primul bilanţ al norului de cenuşă în România: pierderi de milioane de euro pentru companiile aeriene

Anularea curselor aeriene din cauza restricţiilor de zbor impuse de norul de cenuşă a făcut o gaură de milioane de euro în buzunarul companiilor aeriene. Doar Taromul are pe zi pierderi de peste 1,1 milioane de euro, iar cele 12 aeroporturi închise din ţară au cumulat şi ele pierderi de ordinul milioanelor de euro.

24 afișări
Imaginea articolului Primul bilanţ al norului de cenuşă în România: pierderi de milioane de euro pentru companiile aeriene

Primul bilanţ al norului de cenuşă în România: pierderi de milioane de euro pentru companiile aeriene (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit lui Marin Anton, secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, companiile de stat pierd de pe urma norului de cenuşă circa 1,8-2 milioane de euro pe zi.

Citeşte mai multe despre pierderile provocate de norul de cenuşă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici