Australia: Un copil a ucis mai multe reptile dintr-un zoo şi a hrănit un crocodil cu ele

Un băiat de şapte ani a intrat prin efracţie într-o grădină zoologică din Australia, a ucis mai multe reptile şi a hrănit cu ele un crocodil.

20 afișări
Imaginea articolului Australia: Un copil a ucis mai multe reptile dintr-un zoo şi a hrănit un crocodil cu ele

Australia: Un copil a ucis mai multe reptile dintr-un zoo şi a hrănit un crocodil cu ele

Băiatul a sărit gardul centrului de reptile din Alice Springs, Australia şi, în 30 de minute, a ucis trei reptile - inclusiv vedeta grădinii zoologice, de 20 de ani - şi l-a hrănit pe crocodilul Terry cu acestea. Pe lângă reptilele ucise, băiatul i-a mai servit lui Terry alte zece animale, pe care i le-a aruncat peste gard, relatează The Independent.

Copilul a fost surprins de camerele de supraveghere ale grădinii zoologice, însă faţa lui nu se vede clar.

El a ucis 13 animale, în valoare totală de 3.000 de lire sterline, inclusiv o ţestoasă şi alte specii de reptile care, deşi nu erau rare, vor fi dificil de înlocuit, potrivit directorului grădinii zoologice.

Poliţiştii l-au identificat pe copil, care locuieşte în Alice Springs, dar nu au putut pune sub acuzare, din cauza vârstei. Directorul grădinii zoologice îi va da în judecată, însă, pe părinţii băiatului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici