Bărbaţii singuri pot avea o iubită virtuală ce le poate trimite selfie-uri şi poezii romantice. Un programator a creat varianta feminină a lui ChatGPT

Un dezvoltator a folosit AI pentru a crea o versiune virtuală a iubitei sale. Ea îi poate trimite note vocale romantice şi selfie-uri oricând vrea

1064 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii singuri pot avea o iubită virtuală ce le poate trimite selfie-uri şi poezii romantice. Un programator a creat varianta feminină a lui ChatGPT

Midjourney/DALL-E

Un dezvoltator a creat GirlfriendGPT, o versiune AI a iubitei sale, după ce s-a inspirat din popularitatea crescândă a lui ChatGPT de la OpenAI şi din valul ulterior de chatboturi cu personalitate bazate pe AI.

Noul chatbot  poate trimite utilizatorilor note vocale şi selfie-uri prin Telegram la cerere. 

Este un proiect open-source, ceea ce îl face mai uşor pentru alţii să-şi creeze propriile iubite virtuale. Enias Cailliau a creat clona virtuală a iubitei sale, Sacha Ludwig, după ce a testat alte personalităţi AI, cum ar fi „gym bro” şi „Karen”. 

El a spus că a fost mult mai uşor să evalueze un „clone” al partenerului său din viaţa reală, femeia cu care locuieşte, motiv pentru care a creat GirlfriendGPT.

„Setul de testare este acolo”, a spus el. „În fiecare zi comunic cu Sacha din viaţa reală şi apoi comunic cu Sacha virtuală şi văd care este diferenţa” 

Cailliau a folosit un cadru LLM (Large Language Model) pentru a crea versiunea AI a lui Ludwig. Apoi a personalizat-o folosind Bard, chatbotul Google ca răspuns la ChatGPT al OpenAI, precum şi un generator de text în voce pentru a replica vocea lui Ludwig, potrivit Motherboard .

Cailliau a folosit şi un instrument de generare de text în imagine care îi permite lui GirlfriendGPT să-i trimită selfie-uri. Unele aspecte ale proiectului sunt încă în lucru. Cailliau a spus că vocea nu sună exact ca Ludwig, iar instrumentul de selfie nu funcţionează întotdeauna corect, transmite Insider.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici