Dick Cheney: Agresiunea rusă nu trebuie să rămână fără răspuns

Vicepreşedintele american, Dick Cheney, a discutat cu preşedintele georgian, Mihail Saakaşvili, exprimând solidaritatea SUA cu Georgia în conflictul cu Rusia şi declarând că "agresiunea rusă nu trebuie să rămână fără răspuns", a anunţat, luni, biroul de presă al lui Cheney.

16 afișări
Imaginea articolului Dick Cheney: Agresiunea rusă nu trebuie să rămână fără răspuns

Dick Cheney: Agresiunea rusă nu trebuie să rămână fără răspuns (Imagine: Mediafax/AFP)

"Vicepreşedintele a exprimat solidaritatea Statelor Unite cu poporul georgian şi guvernul ales democratic al acestuia, confruntate cu această ameninţare la adresa suveranităţii şi a integrităţii teritoriale", se arată într-o declaraţie dată publicităţii de biroul lui Cheney.

Comunicatul adaugă că vicepreşedintele american i-a spus liderului georgian că "agresiunea rusă nu trebuie să rămână fără răspuns, iar continuarea acesteia va avea consecinţe serioase pentru relaţiile Rusiei cu Statele Unite, dar şi cu comunitatea internaţională".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici