Dominique Strauss-Kahn a scăpat de acuzaţii: Procuratura din Manhattan va renunţa la dosar - VIDEO

Procuratura din Manhattan va cere marţi retragerea tuturor acuzaţiilor formulate împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, au declarat surse judiciare, citate de New York Post, în ediţia online de duminică.

969 afișări
Imaginea articolului Dominique Strauss-Kahn a scăpat de acuzaţii: Procuratura din Manhattan va renunţa la dosar - VIDEO

Dominique Strauss-Kahn (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Acuzarea urmează să depună o moţiune în care va recunoaşte că acuzaţiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială, din cauza problemelor de credibilitate ale reclamantei.

Surse din cadrul procuraturii au afirmat că este posibil ca moţiunea să includă şi detalii care nu au fost încă dezvăluite în legătură cu camerista care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală.

Potrivit New York Post, magistraţii aprobă în general acest tip de moţiune pe loc, ceea ce înseamnă că fostul director FMI ar putea pleca spre Franţa în scurt timp.

Video Stirileprotv.ro

Biroul procurorului din Manhattan a convocat-o pe Nafissatou Diallo pentru luni la prânz, cu o zi înaintea următoarei audieri a lui Dominique Strauss-Kahn. Avocatul ei, Kenneth Thompson, a declarat sâmbătă că este convins că nu poate explica această convocare decât prin faptul că procuratura va renunţa complet la acuzaţii sau va retrage o parte dintre acestea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici