Frontiera dintre Franţa şi Belgia, închisă pe fondul atentatelor din Bruxelles

Traficul feroviar şi rutier dintre Franţa şi Belgia este întrerupt în totalitate, pe fondul atentatelor din Bruxelles de marţi care au vizat aeroportul Zaventem şi trei staţii de metrou, fiind vorba de o decizie a guvernului belgian, scrie Liberation, citând un responsabil al companiei Thalys.

2652 afișări
Imaginea articolului Frontiera dintre Franţa şi Belgia, închisă pe fondul atentatelor din Bruxelles

Frontiera dintre Franţa şi Belgia, închisă pe fondul atentatelor din Bruxelles

Cursele operate de compania feroviară Thalys dintre Franţa şi Belgia au fost suspendate în totalitate, a precizat un responsabil al companiei, citat de Liberation.

Traficul a fost întrerupt în ambele sensuri.

Potrivit ultimul bilanţ al atentatelor de la Bruxelles de marţi, cel puţin 21 de persoane au murit.

Parchetul belgian confirmase un bilanţ anterior de 13 morţi şi 35 de răniţi în cazul atentatelor.

Două explozii s-au produs pe aeroportul din Zaventem marţi dimineaţă, fiind cauzate de un atentat sinucigaş, confirmat de parchetul belgian.

La scurt timp, trei staţii de metrou (Maelbeek, Schuman şi Kunst/Wet) au fost vizate de explozii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici