Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a suferit un accident vascular cerebral în prima zi a apelului la Înalta Curte

  • Assange a suferit un AVC în timpul primei zile de audieri - 27 octombrie 2021 - , spune Stella Moris, logodnica acestuia, pe social media.
  • „El are nevoie să fie eliberat. Acum.”, a scris Stella Moris, cu care Assange are doi copii.
6985 afișări
Imaginea articolului Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a suferit un accident vascular cerebral în prima zi a apelului la Înalta Curte
Assange a suferit un AVC în timp ce se afla în închisoarea de maximă securitate Belmarsh, situată lângă Londra, în timp ce era audiat  prin video de Înalta Curte, timp de mai multe ore. 
 
Momentan, fondatorul WikiLeaks rămâne în Belmarsh, însă avocaţii săi au în plan să conteste judecarea „abuzivă şi răzbunătoare” a acestuia, mai spune partenera sa, care însă refuză să dea detalii despre starea lui de sănătate.
 
Vineri, Departamentul Justiţiei de la Washington a câştigat apelul la decizia din ianuarie a unei instanţe judiciare britanice, care a respins extrădarea lui Julian Assange în Statele Unite din cauza stării mentale a acestuia şi a riscului de sinucidere.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici