Preşedintele Estoniei a întrerupt un interviu în direct după ce prezentatorul i-a greşit numele - VIDEO

Preşedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, a întrerupt un interviu în direct la postul de televiziune britanic Sky News şi şi-a smuls ochelarii de la ochi şi casca din ureche, după ce prezentatorul i-a greşit numele.

5711 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Estoniei a întrerupt un interviu în direct după ce prezentatorul i-a greşit numele - VIDEO

Preşedintele Estoniei a întrerupt un interviu în direct după ce prezentatorul i-a greşit numele

Dermot Murnaghan, care prezenta buletinul de ştiri duminică dimineaţă la Sky News, urma să îl intervieveze pe preşedintele eston, dar a început prin a i se adresa cu "domnul Hendrik", în loc să folosească numele de familie al preşedintelui, Ilves, relatează The Independent în ediţia electronică.

Şeful statului eston s-a uitat în jos şi a zâmbit nemulţumit, înainte de a-l întrerupe pe prezentator. El şi-a smuls apoi ochelarii de la ochi şi casca din ureche, spunând ceva despre "folosirea corectă a numelui", deşi afirmaţia nu s-a putut auzi în întregime.

Cei doi nu au mai spus nimic timp de aproximativ şapte secunde, după care preşedintele eston şi-a dat ochii peste cap, într-un semn de exasperare.

Fără să pară afectat de greşeala pe care o făcuse, Murnaghan a anunţat o "privire rapidă" la buletinul meteorologic.

Interviul cu Ilves, prin legătură video din Munchen, fusese programat pentru a discuta reacţia preşedintelui eston după ce liderul rus, Vladimir Putin, a fost acuzat de ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, că se poartă ca un "tiran de la jumătatea secolului XX" în cazul Ucrainei. Interviul ar fi fost reluat mai târziu în cursul zilei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici