Prostituatele de lux din Italia, luate la control de fiscul italian

În Italia, prostituţia nu este un delict, dar nici nu aduce taxe la stat, poliţiştii financiari anunţând sâmbătă că au descoperit în zona de nord-est sute de prostituate care nu au declarat că deţin vile şi maşini de lux.

1394 afișări
Imaginea articolului Prostituatele de lux din Italia, luate la control de fiscul italian

Prostituatele de lux din Italia, luate la control de fiscul italian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţiştii financiari din Vicenza (zona de nord-est) au descoperit această reţea care se ocupa cu postarea de anunţuri scurte pe internet conform cărora tinere femei, în special originare din Europa de Est, America de sud şi Extremul Orient, îşi ofereau serviciile de "escortă" şi "companie".

Prin identificarea tinerelor femei, poliţiştii au comparat stilul lor de viaţă cu declaraţiile de avere, constatând că marea parte a lor sunt proprietare a unor "proprietăţi cu valori enorme", inclusiv în locaţii turistice cunoscute, potrivit unui comunicat al poliţiei.

Poliţiştii au exemplificat cazul unei tinere din Europa de Est, stabilite în Italia, care a spus în anunţul său că poate primi clienţi din Milano, Roma, Monte-Carlo, Paris, New-York şi, evident, din Vicenza.

Cele mai multe îşi oferă serviciile în regiuni bogate, industriale din Vicenza, dar şi în alte trei regiuni din Italia.

Ele dispun de maşini de lux, cum sunt Porsche, BWM, Mercedes, Land Rover ou Jaguar şi ceasuri de lux, Rolex, Cartier, precum şi importante lichidităţi financiare, potrivit poliţiei.

Tânăra prostituată din Europa de Est care nu şi-a declarat niciodată veniturile, a fost descoperită în urma unui denunţ privind furtul din casa sa a unor ceasuri de aur, a unor briliante, brăţări, coliere şi inele cu o valoare de peste 100.000 de euro.

O altă prostituată, şi ea, de asemenea, declarându-se fără venituri, s-a dovedit că achiziţionase succesiv un Audi, apoi un Range Rover, ea semnalând că i-a fost furată o poşetă în care se aflau bijuterii şi ceasuri de lux de 30.000 de euro.

În comunicatul transmis, poliţiştii financiari au subliniat că piaţa serviicilor sexuale oferite ajunge la o cifră de afaceri estimată la nivel naţional între 1 milion şi 5 milioane de euro anual, venituri care, în mare parte, rămân nedeclarate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici