SCANDAL şi bătăi într-o tabără de refugiaţi din Ungaria: Cel puţin nouă persoane au fost rănite

Cel puţin nouă persoane au fost rănite în urma unei încăierări într-o tabără de refugiaţi din sudul Ungaria, în care au fost implicaţi peste 200 de imigranţi, a anunţat Gyorgy Bakondi, consilier pe probleme de securitate, informează agenţia de ştiri Reuters.

3530 afișări
Imaginea articolului SCANDAL şi bătăi într-o tabără de refugiaţi din Ungaria: Cel puţin nouă persoane au fost rănite

SCANDAL şi bătăi într-o tabără de refugiaţi din Ungaria: Cel puţin nouă persoane au fost rănite (Imagine: Adrian Piclisan / Arhiva Mediafax Foto)

Din cele nouă persoane rănite, opt au fost internate la spitalul din oraşul Kiskunhalas, a declarat Bakondi pentru agenţia de ştiri MTI.

Motivele pentru care a izbucnit conflictul nu este clar, însă pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, a precizat oficialul ungar.

Incidente de acest fel au mai avut loc aici în ultimele săptămâni, a adăugat Bakondi, care însă nu a oferit mai multe detalii.

Ungaria se află pe principala rută de migraţie terestră spre vestul Europei, folosită anul trecut de peste un milion de imigranţi din Orientul Mijlociu.

Pentru a stopa pătrunderea imigranţilor, autorităţile de la Budapesta au construit un gard de sârmă ghimpată la frontiera sudică, însă imigraţia rămâne o problemă importantă pentru Ungaria.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici