Un militar ucrainean a fost ucis miercuri într-un atac produs în Donbas

Un militar ucrainean a fost ucis, miercuri, într-un atac produs pe linia de contact a regiunilor separatiste Lugansk şi Doneţk, în estul Ucrainei, anunţă armata ucraineană, conform cotidianului Le Figaro.

1130 afișări
Imaginea articolului Un militar ucrainean a fost ucis miercuri într-un atac produs în Donbas

„Un militar a murit în urma rănilor suferite într-un atac produs pe linia de contact", a comunicat armata ucraineană, precizând că un alt militar ucrainean a fost rănit.

Marţi, un militar ucrainean a fost ucis, iar alţi şase au fost răniţi în confruntări cu insurgenţi separatişti proruşi, în regiunile Lugansk şi Doneţk.

Confruntările militare s-au intensificat în ultima săptămână în regiunile separatiste din estul Ucrainei. Există informaţii că în aceste regiuni sunt deja militari ruşi, care îi susţin pe insurenţii separatişti. O intervenţie militară rusă masivă riscă să întâmpine rezistenţa puternică a armatei ucrainene, care în ultimele 48 de ore a mobilizat trupe pe linia de contact din Donbas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
conflict,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici