Imagini inedite cu momentele de dinainte şi de după împuşcarea regizoarei Halyna Hutchins

Au fost publicate imagini inedite cu momentele de dinainte şi de după ce Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului Rust, a fost ucisă pe platou. Alec Baldwin a fost surprins repetând cum scoate arma care a ucis-o pe regizoare.

4110 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite cu momentele de dinainte şi de după împuşcarea regizoarei Halyna Hutchins

Imagini inedite cu momentele de dinainte şi de după împuşcarea regizoarei Halyna Hutchins

Poliţia din New Mexico a făcut publice toate dosarele legate de ancheta penală în curs de desfăşurare cu privire la moartea acesteia, anunţă Sky News.

Unul dintre clipuri arată cum poliţia şi medicii se grăbesc să ajungă la locul faptei, iar imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum primii salvatori se luptă pentru a o salva pe Hutchins.

Un altul îl arată pe starul hollywoodian Alec Baldwin repetând cum scoate arma care a ucis-o în cele din urmă.

Hutchins a murit după ce un pistol de recuzită ţinut de Baldwin a tras un foc real în timpul repetiţiilor din octombrie 2021.

Actorul a fost unul dintre producătorii westernului, dar şi protagonistul acestuia.

În timp ce Hutchins se află în spatele camerei de filmat, pregătindu-şi ultima scenă, noile imagini îl arată pe Baldwin stând într-o biserică, îmbrăcat în costum western de epocă, scoţând revolverul care se pare că a tras greşit şi a ucis directorul de imagine şi l-a rănit pe regizorul filmului, Joel Souza.

Imaginile de pe camera de corp a poliţiei surprind apoi momentul în care actorul este interogat. În timpul întrebărilor, acesta răspunde la telefonul mobil. Baldwin neagă că a apăsat pe trăgaci şi spune că nu ştie cum au ajuns gloanţele reale pe platoul de filmare.

Există, de asemenea, momente filmate de camera unui alt ofiţer aflat în spital cu Souza.

Regizorul spune poliţiei că a auzit o „bubuitură puternică".

El adaugă: „M-am simţit ca şi cum cineva m-a lovit în umăr - şi apoi am căzut. Apoi m-am uitat şi am văzut-o pe directorul de imagine cu sângele ieşindu-i din spate". Apoi, imaginile arată cum medicii îndepărtează glonţul care a trecut prin Hutchins şi i-a intrat în umăr. În acel moment, el nu ştie încă despre moartea Halynei Hutchins.

Alte imagini o prezintă pe armuriera filmului, Hannah Gutierrez-Reed, care era responsabilă de siguranţa armelor pe platou. Tânăra în vârstă de 24 de ani pusese la dispoziţie arma şi alte două, potrivit unei declaraţii a biroului şerifului din comitatul Sante Fe. Ea s-a declarat anterior „devastată şi complet ieşită din minţi în legătură cu evenimentele care s-au petrecut". Acum, a dat în judecată furnizorul armei, susţinând că acesta i-a furnizat o cutie de muniţie cu marcaj greşit, care conţinea gloanţe reale.

Dosarele complete ale poliţiei publicate luni includ fotografii de la locul crimei, imagini de pe camerele de supraveghere corporală, fotografii ale personalului, filmări cu camere de bord şi alte dovezi care au fost strânse de la incident.

Săptămâna trecută, un raport privind incidentul de pe platoul de filmare a constatat că managementul „ştia că nu erau respectate procedurile de siguranţă a armelor de foc".

Autorităţile de reglementare în materie de siguranţă din New Mexico au amendat compania de filmare cu o sumă maximă de 139.793 de dolari după ce a avut loc o „pierdere de vieţi care putea fi evitată".

Ar putea fi aduse în continuare acuzaţii penale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici