Amy Winehouse se simte foarte bine (Video)

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a părăsit clinica londoneză în care a fost internată la sfârşitul lui noiembrie şi îşi va petrece vacanţa de Crăciun în insula Sf. Lucia, din Caraibe, informează popeater.com.

23 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse se simte foarte bine (Video)

Amy Winehouse se simte foarte bine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tabloidele britanice care au urmărit-o şi fotografiat-o pe Winehouse în Caraibe, surprinzând-o în costum de baie pe plaja din Sf. Lucia, au declarat la unison faptul că talentata cântăreaţă arată în cea mai bună formă fizică din ultimii ani.

Ea a fost surprinsă topless, iar fotografiile indică faptul că Winehouse a câştigat câteva kilograme în greutate.

Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici.

O sursă a cotidianului Daily Mail a declarat că Winehouse "a angajat un antrenor personal" şi că artista este "foarte entuziasmată de sesiunile ei de antrenament, ce constau în exerciţii folosind sistemul Power Plate, bicicletă şi ridicări de greutăţi".

În luna noiembrie, Winehouse a fost spitalizată în urma unei reacţii adverse la medicamentele prescrise, deşi mass-media britanică a spus că era doar încă un incident de pe lunga listă a internărilor artistei, provocate de consumul de droguri.

Amy Winehouse - "You Know I'm No Good"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici