Cavani are o relaţie cu modelul Jocelyn Burgardt

Fotbalistul formaţiei Paris Saint-Germain, Edinson Cavani, are o relaţie de câteva luni cu modelul uruguayan Jocelyn Burgardt, anunţă presa din Uruguay.

271 afișări
Imaginea articolului Cavani are o relaţie cu modelul Jocelyn Burgardt

Cavani are o relaţie cu modelul Jocelyn Burgardt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Edinson Cavani, în vârstă de 26 de ani, a petrecut Revelionul şi primele zile ale acestui an cu Jocelyn, 22 de ani, model şi dansatoare la o şcoală de samba.

Cavani s-a despărţit în urmă cu câteva luni de soţia sa, Maria Soledad, alături de care are doi copii, Bautista, în vârstă de trei ani, şi Lucas, în vârstă de nouă luni. Aceasta şi-a acuzat soţul de infidelitate, după ce presa uruguayană a scris că "El Matador" are o relaţie cu Miss Uruguay 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici