Cele mai scumpe fotografii cu copiii vedetelor - GALERIE FOTO

Copiii unor cupluri precum Angelina Jolie şi Brad Pitt, Jennifer Lopez şi Marc Anthony sau Matthew McConaughey şi Camila Alves au reuşit să aducă sume considerabile părinţilor, deşi se născuseră de numai câteva zile.

688 afișări
Imaginea articolului Cele mai scumpe fotografii cu copiii vedetelor  - GALERIE FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie au vândut revistelor People şi Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brad Pitt şi Angelina Jolie au vândut revistelor People şi Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor, Vivienne Marcheline şi Knox Leon. Copiii s-au născut pe 12 iulie, la o clinică din Nisa, sudul Franţei şi au devenit cetăţeni de onoare ai celebrului oraş francez.

Câştigurile din primele imagini ale gemenilor Vivienne Marcheline şi Knox Leon au fost donate. Gemenii sunt al cincilea şi, respectiv, al şaselea copil al cuplului format de Angelina Jolie cu actorul american Brad Pitt.

Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei, Maddox, din Cambodgia în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007.

Revista People a plătit suma de 4, 1 milioane de dolari pentru imagini cu Shiloh Nouvel, primul copil biologic al cuplului. Shiloh a apărut pe coperta revistei din iunie 2006. Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat banii unei organizaţii caritabile.

Primele fotografii ale lui Max şi Emme, gemenii cuplului format din Jennifer Lopez şi Marc Anthony, născuţi pe 22 februarie 2008, au fost publicate de revista People pe coperta din martie 2008. Revista People ar fi plătit suma de şase milioane de dolari pentru a publica în premieră fotografiile gemenilor.

Jennifer Lopez a spus că naşterea copiilor a fost cel mai "magic" moment din viaţa sa, "cel mai mare lucru" care i s-a întâmplat. Lopez şi Anthony s-au căsătorit în iunie 2004. Aceşti gemeni sunt primii copii ai cântăreţei. Tatăl bebeluşilor, Mark Anthony, mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

Primele fotografii cu Levi, copilul cuplului format din Matthew McConaughey şi Camila Alves, care s-a născut pe 7 iulie 2008, au fost vândute revistei OK! pentru suma de 3 milioane de dolari. McConaughey l-a angajat pe Todd Shemarya, care s-a ocupat şi de vânzarea imaginilor cu Shiloh, primul copil biologic al cuplului Jolie - Pitt.

La începutul anului, Camila Alves, iubita lui Matthew McConaughey, a născut cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiţă care a primit numele de Vida Alves McConaughey. "La mulţi ani, tuturor! Duminică, 3 ianuarie, la ora 12.13 a.m. (ora locală, n.r.), Camila a născut o fetiţă sănătoasă, în greutate de 3,3 kilograme", a declarat actorul american în mesajul postat pe site-ul său personal. "«Vida» înseamnă «viaţă» în limba portugheză şi este exact ceea ce ne-a dat Dumnezeu în această dimineaţă", a adăugat el după naşterea fetiţei.

Fotografii exclusive ale copilului cântăreţei Christina Aguilera au apărut pe în ediţia din februarie 2008 a revistei People. Max este primul copil atât pentru Aguilera, câştigătoare a cinci premii Grammy, cât şi pentru soţul său, producătorul Jordan Bratman. Fotografiile cu Max au adus cuplului suma de 2 milioane de dolari.

Cu câteva săptămâni înainte de a naşte, Aguilera a făcut un pas curajos şi a acceptat să pozeze nud pentru ediţia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire. Fotografiile au fost realizate în stilul celor care au avut-o ca protagonistă pe Demi Moore, pe când aceasta era însărcinată, şi care au apărut în 1991 în revista Vanity Fair. Pe coperta revistei Marie Claire, Christina apare purtând doar o jachetă scurtă, descheiată. Cu această ocazie, cântăreaţa a dezvăluit că sarcina a fost o surpriză pentru ea şi pentru soţul său.

Aguilera şi Bratman sunt împreună din 2002. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2005.

Jessica Alba, care este căsătorită cu producătorul Cash Warren, a născut o fetiţă, Honor Marie, pe 7 iunie 2008. Actriţa a vândut primele imagini cu Honor Marie revistei OK! pentru suma de 1, 5 milioane de dolari.

Actriţa l-a cunoscut pe Warren pe când acesta lucra ca asistent de producţie pe platourile de filmare ale peliculei "Cei 4 Fantastici", în 2004. Între timp, Warren a devenit producător. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Beverly Hills, pe 19 mai 2008.

În 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM.

Nicole Richie, fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie, a devenit mămică în aceeaşi zi cu Christina Aguilera. Richie, care are o relaţie cu Joel Madden, solistul trupei Good Charlotte a născut o feţiţă, Harlow Winter Kate Madden, pe 11 ianuarie 2008. Pentru suma de 1, 5 milioane de dolari, Harlow a apărut pe coperta din luma martie a revistei People.

Săptămâna trecută, starleta americană Nicole Richie, fostă vedetă a unui reality show şi, ocazional, designer vestimentar, a anunţat în emisiunea "The Late Show with David Letterman" că s-a logodit cu Joel Madden, cu care se va căsători în viitorul apropiat.

Kingston Rossdale, fiul cuplului format din Gwen Stefani şi Gavin Rossdale, a câştigat aproape un milion de dolari în urma apariţiei pe coperta revistei OK!. Kingston s-a născut pe 26 mai 2007. Gavin Rossdale şi Gwen Stefani mai au un copi împreună, pe Zuma. Gavin şi Gwen se iubesc de mai bine de 13 ani, fiind unul dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici