Concerte, acrobaţii, lumini şi lasere, la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 al Capitalei

Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL vor cânta la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Sectorului 6 al Capitalei, acrobaţii trupei Xtreme vor aprinde artificiile din aer, iar trecerea dintre ani va fi marcată de jocuri de lumini şi lasere.

240 afișări
Imaginea articolului Concerte, acrobaţii, lumini şi lasere, la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 al Capitalei

Concerte, acrobaţii, lumini şi lasere, la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 al Capitalei (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Petrecerea de Revelion din Sectorul 6 al Capitalei va începe în 31 decembrie, la ora 20.00, în parcarea Anchor Plaza, unde se vor întâlni unii dintre cei mai ascultaţi DJ şi solişti.

Bucureştenii care vor sărbătorii trecerea dintre ani la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 îi vor putea asculta pe Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL, iar DJ Vasile şi DJ Gojira vor completa atmosfera cu show-uri de lasere ce vor lumina cerul.

Opt acrobaţi ai trupei Xtreme vor coborî pe clădirea Anchor Plaza, de unde cu 30 de secunde înainte de intrarea în noul an vor face numărătoarea inversă. La trecerea dintre ani, acrobaţii vor aprinde artificiile din aer.

Petrecerea de Revelion este organizată de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici