Concertul Madonnei în imagini

Peste 60.000 de spectatori au asistat în parcul Izvor din Capitală, miercuri seară, la primul concert pe care Madonna l-a susţinut în România.

91 afișări
Imaginea articolului Concertul Madonnei în imagini

Peste 60.000 de persoane, la concertul Madonnei de la Bucureşti (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

"Candy Shop" a fost prima piesă din setlistul serii. Îmbrăcată într-un costum negru, pe care l-a dezbrăcat piesă cu piesă, până ce a rămas într-o vestă şi într-o pereche de pantaloni foarte scurţi, diva i-a salutat pe cei din public: "Hello Romania. Eşti pregătită?".


Concertul a fost alcătuit din patru episoade - "Pimp", "Old School", "Gypsy" şi "Rave".

Imediat după încheierea spectacolului, Madonna a plecat înapoi la hotelul Radison SAS din Capitală la care ea este cazată, alături de staff-ul său şi de cele două fiice ale sale - Lourdes şi Mercy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici