Crezi că va arăta aşa după naştere? Imagini incendiare cu Beyonce înainte de a rămâne însărcinată

Însărcinată în ultima lună, Beyonce le arată încă o dată fanilor săi cât de senzuală era înainte să aştepte un copil.

10099 afișări
Imaginea articolului Crezi că va arăta aşa după naştere? Imagini incendiare cu Beyonce înainte de a rămâne însărcinată

Crezi că va arăta aşa după naştere? Imagini incendiare cu Beyonce înainte de a rămâne însărcinată (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Revista Jones Magazine a publicat câteva imagini incendiare cu cântăreaţa, pictorialul fiind realizat înainte ca vedeta să rămână însărcinată.

Beyonce este îmbrăcată extrem de provocator, de la bust în jos trupul său fiind dezgolit.

Vezi aici imaginile senzuale cu Beyonce din revista Jones Magazine

Cântăreaţa va naşte o fetiţă până la sfârşitul anului şi rămâne de văzut ce efecte va avea evenimentul asupra trupului atrăgător al lui Beyonce.

Înainte de naştere, Beyonce nu are parte de linişte în familie, părinţii săi, Matthew şi Tina Knowles, anunţând că vor divorţa după 31 de ani, informează Daily Mail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici