- Home
- Life-Inedit
- (07.10.2020, 05:22)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cum reuşesc barmanii să vândă cocktailuri pe timp de pandemie: "A fost singura modalitate de a evita falimentul"
- Metoda prin care două baruri s-au salvat de la faliment: workshopuri şi cocktailuri îmbuteliate
- La Iaşi, înveţi contra cost cum să faci 5 tipuri de cocktailuri la un singur workshop: Gin tonic perfect serve, Martini dry, Gimlet, Tom Collins şi Gin sangria
- La Sibiu, doi tineri şi-au mutat afacerea în online şi îmbuteliază cocktailuri de lux pe care le livrează apoi la domiciliu
- Ţi-ar plăcea să-ţi poţi impresiona musafirii cu un cocktail făcut ca la carte?
517 afișări
Cum reuşesc barmanii să vândă cocktailuri pe timp de pandemie: "A fost singura modalitate de a evita falimentul"
La Iaşi, Vlad Gora împreună cu alţi doi colegi barmani fac workshopuri prin care îi invaţă pe doritori să facă cocktailuri, contra cost.
Aceasta este modalitatea prin care tinerii, împreună cu proprietarul barului, au reuşit să se menţină pe linia de plutire, pe timp de pandemie.
La workshop pot participa maxim opt persoane, durează două ore, iar ultima dată clienţii au învăţat să facă cinci cocktailuri: Gin tonic perfect serve, Martini dry, Gimlet, Tom Collins şi Gin sangria.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Democrația reală înseamnă că tu, cetățeanul, ai putere decizională. Monopolul partidelor din România trebuie spart
-
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
-
Protest în Ungaria. Mii de oameni s-au adunat la un miting organizat de rivalul lui Viktor Orban
-
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
„Consumul nu se mai face atât de mult în oraş, din cauza pandemiei oamenii sunt speriaţi. Nu ne interesează să înveţe reţete, ci arome şi gusturi, să înţeleagă exact ce fac. Businessurile mici sunt primele care cad, aşa că trebuie să găsim orice fel de extrabusiness”, spune Vlad Gora.
La Sibiu, Răzvan şi Daniel şi-au mutat afacerea în online şi îmbuteliază cocktailuri de lux pe care le livrează apoi la domiciliu.
Au clienţi atât în ţară, cât şi în străinătate: Germania, Anglia sau America. Cele mai cerute cocktailuri sunt cele pe bază de gin şi vermut. Preţurile încep de la 40 de lei, pentru o sticlă de 100 de ml şi ajung până la 1000 de lei, la o sticlă de 500 de ml.
„Clienţii noştri fideli sunt oamenii care apreciază lucrurile făcute cu bun gust şi cu pasiune. Credem că pe viitor tot mai multe baruri vor dezvolta acest concept de “bottles cocktailuri” şi să le ofere clienţilor”, explică Răzvan Mijea, proprietarul barului din Sibiu.
Citește pe alephnews.ro: Ce program are zilnic Elon Musk? CEO-ul Tesla își începe dimineața derulând pe social media
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Ţara din Europa care se pregăteşte pentru un război la scară largă cu Rusia. ”Am testat deja economia de război, trebuie să fim pregătiţi pentru o criză pe termen lung”
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
PROSPORT.RO
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat fenomen din 2024 se desfășoară în județul Buzău
CANCAN.RO
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe