Descoperirea făcută despre un pui de câine după efectuarea unui test ADN

Un pui de câine descoperit în urmă cu câteva săptămâni într-o zonă rurală din Australia s-a dovedit a fi de fapt un dingo dintr-o specie aflată pe cale de dispariţie, relatează Washington Post.

1664 afișări
Imaginea articolului Descoperirea făcută despre un pui de câine după efectuarea unui test ADN

Descoperirea făcută despre un pui de câine după efectuarea unui test ADN

Wandi a fost găsit într-o localitate din Victoria, Australia, în curtea unui localnic. După efectuarea unui test ADN s-a descoperit că animalul este de fapt un pui de dingo alpin, aflat pe cale de dispariţie.

Wandi este cu atât mai special cu cât este rasă pură. Acestă specie este pe cale de dispariţie din cauza încrucişărilor înrudite, a vânătorii şi a programelor guvernamentale de eradicare. Wendi va ajunge într-un sanctuar pentru salvarea speciei, relatează Washington Post.

Localnicul care l-a salvat a povestit că puiul plângea şi se ascundea prin grădină. Iniţial a crezut că este un câine fără stăpân sau un pui de vulpe.

Sursă foto: Instagram 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici