Fotografii cu Traian Băsescu la împlinirea a 62 de ani, împreună cu familia, postate pe Facebook - FOTO

Preşedintele Traian Băsescu apare, împreună cu familia sa, în mai multe fotografii postate, luni, când şeful statului împlineşte 62 de ani, pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru".

1274 afișări
Imaginea articolului Fotografii cu Traian Băsescu la împlinirea a 62 de ani, împreună cu familia, postate pe Facebook - FOTO

Fotografii cu Traian Băsescu la împlinirea a 62 de ani, împreună cu familia, postate pe Facebook

În fotografiile postate pe Facebook, şeful statului se află într-un hol şi într-o grădină, alături de familie şi ţinând-o în braţe pe nepoţica sa.

În unele fotografii, Traian Băsescu este doar cu soţia şi cu nepoţica, dar şi cu ginerele Bogdan Ionescu şi cu fiica sa cea mică, Elena.

Preşedintele împlineşte, luni, 62 de ani. De asemenea, este prima aniversare a şefului statului în calitate de bunic.

Traian Băsescu îşi sărbătoreşte împlinirea a 62 de ani la vila de protocol, după ce, anii trecuţi, s-a întâlnit şi cu apropiaţi din mediul politic sau a avut program public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici