Fotografii intime ale Carlei Bruni-Sarkozy, furate dintr-o locuinţă din Paris

Fotografii şi înregistrări video ale primei doamne a Franţei, fostul top-model Carla Bruni, considerate de presa britanică drept "extrem de intime", au fost furate din locuinţa pariziană a fratelui unui fost iubit de-al ei, la sfârşitul săptămânii trecute, informează thesun.co.uk.

672 afișări
Imaginea articolului Fotografii intime ale Carlei Bruni-Sarkozy, furate dintr-o locuinţă din Paris

Fotografii intime ale Carlei Bruni-Sarkozy, furate dintr-o locuinţă din Paris

Poliţia franceză se teme că fotografiile cu fostul top-model şi unul dintre iubiţii ei din anii '90 ar putea fi făcute publice, în contextul în care cuplul prezidenţial francez se află într-o vizită oficială în Spania.

Această colecţie privată de fotografii şi înregistrări video datează din perioada în care Carla Bruni avea o relaţie cu filosoful Raphael Enthoven, tatăl copilului ei.

Hoţii au pătruns în noaptea de sâmbătă spre duminică în apartamentul actorului Julien Enthoven, fratele mai mic al lui Raphael Enthoven, care a fost însărcinat cu păstrarea acestor fotografii intime.

O sursă a declarat: "Hoţii ştiau foarte bine ceea ce căutau, luând doar acele fotografii extrem de intime, o cameră video care conţinea înregistrările cuplului şi numeroase fişiere din computer".

Hoţii au pătruns în locuinţa lui Raphael Enthoven, situată în arondismentul al şaselea al Parisului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au spart o fereastră de la sufrageria casei, cu vedere spre curtea din spate a reşedinţei. "Nimeni nu era acasă în acel moment, iar hoţii nu au luat nimic altceva", a adăugat aceeaşi sursă.

Poliţia franceză se teme că aceste fotografii vor fi vândute pentru sute de mii de euro şi că vor fi folosite pentru umilirea fostului top-model şi a soţului ei, preşedintele francez Nicolas Sarkozy.

Printre foştii iubiţi ai Carlei Bruni se numără celebrii muzicieni britanici Mick Jagger şi Eric Clapton, dar şi mai multe personalităţi.

Carla Bruni a locuit în Paris cu tatăl fraţilor Enthoven, filosoful francez Jean-Paul Enthoven, în anii 1990, pe care l-a înşelat cu fiul lui cel mai mare, care era căsătorit.

O serie de fotografii nud ale Carlei Bruni au fost date publicităţii cu puţin timp înainte de vizita de stat pe care cuplul prezidenţial francez a efectuat-o în Marea Britanie, în 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici