Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate pentru promovarea noului album

Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate care să se ocupe de promovarea noului album al trupei "Chinese Democracy" înainte de lansarea pe plan mondial, Universal Music contactând în acest scop câteva agenţii londoneze.

10 afișări
Imaginea articolului Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate pentru promovarea noului album

Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate pentru promovarea noului album

Decizia de lansare a programului de promovare se înscrie într-o serie de iniţiative ale industrei muzicale menite să stimuleze tinerii să cumpere albume în loc să le downloadeze ilegal, informează MarketingWeek.

Vara trecută, Prince a oferit gratuit copii ale albumului său "The Mail on Sunday", iar Radiohead a lansat un experiment de download în care utilizatorii plăteau numai piesele care le plăceau, pentru promovarea celui mai recent album.

Scăderea vânzărilor de muzică a determinat multe trupe, inclusiv Coldplay să ofere accesul la melodii gratuit. Luna trecută, chitaristul formaţiei Oasis, Noel Gallagher a spus că "îmbrăţişează" creşterea noii culturi muzicale gratuite, permiţându-le fanilor să asculte noul album al trupei pe MySpace, înaintea lansării oficiale.

"Chinese Democracy" este primul album lansat de Guns N'Roses după "The Spaghetti Incident" din 1993 şi a fost programat iniţial pentru lansare pentru luna martie a acestui an.

Întârzierea i-a determinat pe reprezentanţii companiei Dr. Pepper din Statele Unite să anunţe că vor oferi gratis o băutură "tuturor oamenilor din America", dacă albumul va fi lansat pe parcursul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici