Liam Gallagher suferă de psoriazis. Un fan a confundat mătreaţa de pe scalpul artistului cu cocaina

Liam Gallagher, fostul membru al formaţiei Oasis, suferă de psoriazis, starea sa fiind atât de gravă încât un fan a confundat mătreaţa de pe scalpul artistului cu cocaina, informează contactmusic.com.

154 afișări
Imaginea articolului Liam Gallagher suferă de psoriazis. Un fan a confundat mătreaţa de pe scalpul artistului cu cocaina

Liam Gallagher suferă de psoriazis. Un fan a confundat mătreaţa de pe scalpul artistului cu cocaina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul star al formaţiei Oasis a vorbit deschis despre boala sa, mărturisind că întregul său corp este acoperit de inflamaţii roşiatice, foarte sensibile.

Gallagher a mai spus că această problemă dermatologică a cauzat un incident bizar cu un fan, care a văzut mătreaţa care îi cade de pe cap şi s-a apropiat să inhaleze particulele albe crezând că este vorba de cocaină.

"Am probleme cu pielea. Am psoriazs pe tot corpul. Mai puţin pe faţă şi, din când în când, îmi apare şi pe cap", a mărturisit artistul.

Psoriazisul este o boală care se manifestă prin regenerarea foarte rapidă a celulelor pielii. În mod normal, pielea se înnoieşte odată la 30 de zile, acesta fiind intervalul în care celula din stratul profund străbate celelalte straturi pentru a lua locul altei celule ce a fost descuamată. În psoriazis, acest interval este foarte scurt, de numai trei zile, în consecinţă, pe piele apar porţiuni, numite placarde, colorate în roşu, care adesea provoacă mâncărimi. Odată ajunse la suprafaţă, celulele mor ca şi celelalte, dar din cauza că acest ciclu are loc într-un interval atât de scurt, vor fi atât de multe celule încât zonele afectate se albesc de celule moarte, descuamate.

Trupa Beady Eye, înfiinţată de Liam Gallagher în 2009, după destrămarea grupului Oasis, şi-a lansat în luna noiembrie 2010 primul single, intitulat "Bring The Light".

De la destrămarea trupei Oasis, în august 2009, Liam Gallagher a apărut destul de des în public, de cele mai multe ori, însă, pentru a-şi promova propria linie vestimentară.

Fraţii Liam şi Noel Gallagher s-au certat în vara anului 2009, iar Noel a părăsit grupul Oasis cu puţin timp înainte de un concert pe care grupul ar fi trebuit să îl susţină la Paris, declarând că nu mai poate colabora cu fratele său Liam.

Ulterior, Liam Gallagher a anunţat numele noului său grup, Beady Eye, din care fac parte Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock, foştii săi colegi din Oasis. Totodată, solistul britanic a anunţat că va înregistra în noua componenţă un material discografic original.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici