Moda la gala Emmy 2014: Vedetele au ales roşu şi alb pentru defilarea pe covorul roşu - FOTO

Vedetele au ales pentru defilarea pe covorul roşu, la Gala Primetime Emmy Awards 2014, ţinute în nuanţe de roşu şi alb, care le-au pus în evidenţă siluetele suple şi elegante, în ceea ce a fost o întoarcere la strălucirea din perioada de început a televiziunii, potrivit Reuters.

488 afișări
Imaginea articolului Moda la gala Emmy 2014: Vedetele au ales roşu şi alb pentru defilarea pe covorul roşu - FOTO

Julia Louis-Dreyfus (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Roşul, o alegere mai degrabă riscantă pentru că poate fi confundată cu culoarea tradiţională a covorului la astfel de evenimente, a fost nuanţa preferată de vedete precum Julia Louis-Dreyfus, protagonista serialului de comedie "Vicepreşedinta/ Veep", care a purtat o rochie creată de Carolina Herrera, şi Claire Danes, vedeta serialului "Homeland: Reţeaua terorii", care a purtat o rochie creată de casa Givenchy.

Actriţa Christina Hendricks din "Mad Men" a optat pentru o rochie asimetrică Marchesa, tot roşie, dar cu accente aurii, în timp ce January Jones, colega sa de distribuţie, a purtat o rochie fără bretele semnată de Prabal Gurung.

Totodată, actriţa Kaley Cuoco din "Teoria Big Bang" a ales o creaţie Monique Lhuillier, cu motive florale roz, iar Mindy Kaling a purtat o rochie elegantă, creată de Kenzo.

"Roşu este o culoare vibrantă, o soluţie simplă pentru vedete să poarte nuanţe care au fost la modă în ultimul an", a spus Eric Wilson de la revista InStyle.

Alături de roşul care a dominat gala, unele vedete au ales şi nuanţe care amintesc de bijuteriile clasice de aur. Allison Janney a purtat o rochie fără bretele, purpurie, creaţie a lui Nicolas Jebran, în timp ce vedeta din "Orange is the New Black", Samira Wiley, a ales o rochie galbenă marca Christian Siriano, iar colega sa de platou, Taryn Manning, a purtat o rochie vintage aurie.

Cântareaţa Gwen Stefani a ales o fustă argintie şi un top cu accente metalice aurii, ambele semnate de Versace, în timp ce Amy Poehler a purtat o creaţie Theia, tot de culoare argintie.

"Aceasta a fost cea mai sexy defilare de pe covorul roşu de ani de zile. Moda a crescut în ultimii ani, vedetele domină scena şi îşi asumă riscuri", a mai spus Eric Wilson.

Pe de altă parte, nuanţele monocrome au rămas o alegere populară pentru a ieşi în evidenţă pe covorul roşu. Astfel, actriţa Robin Wright a deschis seria ţinutelor albe cu un costum cu spatele gol semnat de casa Ralph Lauren.

Taylor Schilling, nominalizată pentru rolul din "Orange is the New Black", a purtat o rochie crem creată de Zuhair Murad, declarând că îi place confortul oferit de acest tip de ţinută.

Michelle Dockery a ales tot o rochie crem, cu accente de albastru şi verde, creată de Rosie Assoulin, acelaşi stil fiind preferat şi de Alison Williams, care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie albă, marca Giambattista Valli.

Vedeta din "Masters of Sex", Lizzy Caplan, a ales o combinaţie de alb cu negru, purtând o rochie semnată de Donna Karen, în timp ce Julianna Margulies a ales o rochie neagră decorată cu mărgele, creată de Narciso Rodriguez.

Sarah Paulson a avut parte de un moment mai puţin plăcut, purtând o rochie neagră Armani Prive, decorată cu broderii, din cauza cărora vedeta s-a agăţat de gardurile vii aflate pe marginea covorului roşu.

Julia Roberts a renunţat la rochiile lungi, purtând o creaţie Elie Saab, care i-a pus în evidenţă picioarele.

Când vine vorba de stiluri care au divizat criticii de modă, Lena Dunham a purtat o cămaşă roz pal şi o fustă lungă cu volane, semnată de Giambattista Valli.

Serialul "Breaking Bad" a obţinut cinci trofee şi a fost marele învingător la cea de-a 66-a ediţie a Primetime Emmy Awards, desfăşurată în noaptea de luni spre marţi, la Los Angeles.

"Breaking Bad", care s-a încheiat în toamna anului trecut, după al cincilea sezon, s-a impus printre altele la categoria "cel mai bun serial-dramă" şi le-a adus premiile pentru interpretare actorilor Bryan Cranston, Anna Gunn şi Aaron Paul.

Ceremonia i-a fost dedicată actorului Robin Williams, a cărui moarte, pe 11 august, a şocat Hollywoodul.

Prezentatorul galei, Seth Meyers, a fost însoţit, pe scenă, de vedete precum umoriştii Stephen Colbert şi Jimmy Fallon.

Gala Primetime Emmy Awards 2014 a fost difuzată în direct în România de televiziunea HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici