Nunta lui Chelsea Clinton ar putea costa cinci milioane de dolari

Nunta lui Chelsea Clinton, fiica lui Hillary şi Bill Clinton, ar putea costa aproximativ cinci milioane de dolari, tortul fiind cumpărat cu 10.000 de dolari, dezvăluie Daily Mail în ediţia electronică.

84 afișări
Imaginea articolului Nunta lui Chelsea Clinton ar putea costa cinci milioane de dolari

Nunta lui Chelsea Clinton ar putea costa cinci milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei britanice, se pare că organizatorii evenimentului nu vor economisi deloc bani la ceea ce ar putea deveni nunta anului pe plan internaţional, costurile pentru fiecare din cei 500 de invitaţi ridicându-se la 10.000 de dolari.

Corturile montate în orăşelul Rhinebeck, situat în apropiere de New York, au costat aproximativ 625.000 de dolari, mesele şi vesela vor costa 100.000 de dolari, iar florile - în principal crini şi orhidee - 500.000 de dolari.

Rochia de mireasă a costat aproximativ 25.000 de dolari, iar bijuteriile pe care le va purta mireasa valorează 250.000 de dolari. Tortul comandat pentru nuntă a costat 10.000 de dolari, iar dispozitivul de securitate, 200.000 de dolari.

Chelsea Clinton, fiica lui Hillary şi Bill Clinton, se va căsători, la sfârşitul acestei săptămâni, cu Marc Mezvinsky, un investitor în domeniul bancar, iar nunta urmează să se desfăşoare în orăşelul Rhinebeck (statul american New York).

Cei doi tineri se cunosc încă din adolescenţă şi amândoi au studiat la Universitatea Stanford. Tatăl lui Marc Mezvinsky, fostul congresman Edward Mezvinsky, a ispăşit o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă.

Consiliul local din Rhinebeck a primit o solicitare pentru suplimentarea efectivelor de poliţie pe durata ceremoniei. Solicitarea a fost aprobată, dar au existat critici care au cerut ca fondurile suplimentare pentru mobilizarea poliţiei să fie plătite de tatăl miresei, fostul preşedinte democrat Bill Clinton.

Rhinebeck este o localitate care are 8.000 de locuitori, situată la aproximativ 100 de kilometri nord de New York. Soţii Bill şi Hillary Clinton locuiesc din anul 2000 în oraşul Chappaqua, situat în apropiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici