Romina Power continuă să o caute pe Ylenia Carrisi, fiica ei dispărută: "Nu mi-am pierdut speranţa"

Cântăreaţa Romina Power a distribuit un mesaj pe reţeaua de socializare online Instagram, amintind de ziua de naştere, pe 29 noiembrie, a fiicei sale Ylenia, dispărută pe 6 ianuarie 1994 în oraşul New Orleans, din SUA, şi rugând oamenii să o contacteze dacă ei cred că au găsit-o, potrivit Il Tempo.

13720 afișări
Imaginea articolului Romina Power continuă să o caute pe Ylenia Carrisi, fiica ei dispărută: "Nu mi-am pierdut speranţa"

Romina Power continuă să o caute pe Ylenia Carrisi, fiica ei dispărută: "Nu mi-am pierdut speranţa"

"Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi îmbrăţişa din nou. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaşte o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactaţi. Vă mulţumesc şi vă rog să distribuiţi, dacă puteţi", a scris Romina Power pe reţeaua de socializare online Instagram.

Ylenia Carrisi este fiica celebrului cântăreţ italian Al Bano şi a Rominei Power, în vârstă de 68 de ani.

Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia, a dispărut misterios, fiind văzută pentru ultima dată în Cartierul Francez din New Orleans. A fost intens căutată de părinţi, poliţie şi întreaga lume, însă nu a fost găsită. Al Bano, adunând toate informaţiile, a ajuns la concluzia că Ylenia s-a aruncat în Mississippi. Concluzia la care a ajuns Al Bano s-a bazat pe mărturia unui bărbat, ce a declarat poliţiei că, pe 6 ianuarie, a văzut o fată blondă aruncându-se de pe pod, strigând: "Ok, eu aparţin apei!".

"În această frază am recunoscut-o pe fata mea. De mică spunea asta, când se scufunda în mare", a declarat Al Bano.

Cu toate acestea, Romina a continuat să creadă că fiica lor trăieşte.

Numeroase ipoteze cu privire la dispariţia Yleniei au fost lansate pe parcursul anilor. În iunie 2011, o publicaţie din Germania scria că Ylenia Carrisi a fost descoperită într-o mănăstire din SUA. Autorităţile din New Orleans i-ar fi confirmat identitatea în 2012, precizând însă că aceasta nu vrea să părăsească mănăstirea din Phoenix, Arizona.

Al Bano a denunţat informaţia, afirmând că este o simplă speculaţie.

Prin urmare, în decembrie 2014, decesul Yleniei Carrisi a fost declarat în mod oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici