Sean Connery promite că renunţă la actorie

Actorul Sean Connery susţine că va renunţa la actorie şi că nimic nu l-ar putea convinge să revină pe marele ecran.

2 afișări
Imaginea articolului Sean Connery promite că renunţă la actorie

Sean Connery promite că renunţă la actorie

Actorul scoţian, care i-a dat viaţă pe ecrane şi celebrului agent 007, se declară mulţumit de viaţa pe care o are împreună cu soţia sa, Micheline, la New York, unde cuplul are un apartament, informează Female First.

"Nu există nimic care să mă poată convinge să mă întorc la actorie. S-a terminat. Nu voi mai face niciodată vreun film", a spus el.

Cu toate acestea, Micheline, care este căsătorită cu Sean Connery de 22 de ani, nu crede că starul de 77 de ani va reuşi să îşi ţină promisiunea. "A mai spus asta de două ori până acum şi de fiecare dată a mai făcut câte un film", a spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici