Sharon Osbourne sprijină o campanie de combatere a foametei în SUA

Sharon Osbourne sprijină noua campanie lansată de o organizaţie de caritate care luptă pentru combaterea foametei în Statele Unite prin aprovizionarea băncilor de alimente, informează femalefirst.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Sharon Osbourne sprijină o campanie de combatere a foametei în SUA

Sharon Osbourne sprijină o campanie de combatere a foametei în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Soţia rockerului Ozzy Osbourne este o susţinătoare de mulţi ani a fundaţiei Rock and Wrap It Up! şi a decis să se implice în mod activ în sprijinirea noii campanii a acestei organizaţii, intitulată "Win4Hunger", pentru a strânge fonduri ce vor fi utilizate pentru achiziţionarea de alimente în sprijinul persoanelor sărace din Statele Unite.

Conducătorii acestei fundaţii au lansat un apel public, solicitând tuturor persoanelor care vor să sprijine această iniţiativă să doneze suma de 50 de dolari. În schimbul acestei donaţii, fiecare participant va participa la o loterie al cărei premiu este de un milion de dolari.

Într-un mesaj video postat pe site-ul fundaţiei, Sharon Osbourne a declarat: "Sunt aici pentru a vă solicita ajutorul de care avem atât de multă nevoie. Sunt o susţinătoare a fundaţiei Rock and Wrap It Up! de foarte mulţi ani. Având misiunea de a-i hrăni pe cei înfometaţi, această fundaţie colaborează în mod direct cu băncile de alimente de la nivel local, în fiecare zi, pentru a dona alimente persoanelor care au nevoie disperată de acestea. Milioane de persoane au fost hrănite graţie eforturilor continue făcute de această organizaţie de caritate".

"Nevoia de a lupta împotriva foametei la nivelul comunităţilor locale nu a fost niciodată mai mare ca acum, însă, din nefericire, în prezent există mai puţine resurse pentru a combate această problemă care a devenit tot mai mare. Fundaţia are nevoie cu adevărat de ajutorul dumneavoastră", a adăugat Sharon Osbourne.

Fundaţia Rock and Wrap It Up! este o organizaţie non-profit înfiinţată în 1994, cu sediul general la New York , care luptă împotriva foametei prin aprovizionarea băncilor de alimente de pe întregul teritoriu al Statelor Unite. Printre numele mari din showbiz care au sprijinit campaniile lansate de această fundaţie se numără artişti de renume, precum The Rolling Stones, Aerosmith, Tom Petty şi Tina Turner.

Sharon Osbourne, în vârstă de 57 de ani, este o compozitoare, scriitoare şi realizatoare de televiziune britanică, devenită celebră după ce a apărut alături de soţul ei, rockerul Ozzy Osbourne, şi de copiii lor, în reality show-ul "Familia Osbourne". Ulterior, Sharon Osbourne a făcut parte din juriile popularelor emisiuni de televiziune "The X Factor" şi " America 's Got Talent". Biografia ei, intitulată "Extreme", s-a vândut în peste două milioane de copii. Despre Sharon Osbourne s-a afirmat de multe ori că a fost persoana care a reuşit să relanseze cariera muzicală a soţului ei, prin înfiinţarea festivalului Ozzfest. Sharon şi Ozzy Osbourne au împreună o avere estimată la 110 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici