Snoop Dogg promovează nu doar Bogata. Rapperul vrea să salveze un lanţ de restaurante de la faliment

Rapperul american s-a oferit să salveze faimosul lanţ de restaurante Roscoe's House of Chicken and Waffles din Los Angeles, după ce a aflat că acesta a intrat în insolvenţă, scrie contactmusic.com.

6839 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg promovează nu doar Bogata. Rapperul vrea să salveze un lanţ de restaurante de la faliment

Snoop Dogg promovează nu doar Bogata. Rapperul vrea să salveze un lanţ de restaurante de la faliment (Imagine: Hepta)

Directorii de la East Coast Foods, care deţin popularul lanţ de restaurante din California, au depus de curând cererea pentru insolvenţă, iar faimosul cântăreţ a fost uimit când a auzit vestea că unul dintre restaurantele lui preferate va fi închis.

Luni, Snoop a fost întrebat de paparazzi de situaţia financiară a lanţului Roscoe, dar acesta nu avea nici cea mai vagă idee că situaţia este atât de gravă.

"Ce s-a întâmplat? Faliment? Nu se poate aşa ceva. Se pare că va trebui să îl cumpăr şi să îl denumesc Snoop Dogg's Chicken and Waffles", a declarat cântăreţul american în vârstă de 44 de ani.

Câteva zile mai târziu, când a fost întrebat despre oferta făcută, Snoop Dogg nu a dat înapoi şi şi-a exprimat seriozitatea.

"Eram foarte serios. Este ceva necesar. Este un local cu mâncare foarte bună şi face parte din cariera mea de când am început să înregistrez. Este un loc memorabil care nu trebuie să dispară", a conchis faimosul rapper.

În trecut, Snoop şi-a arătat aprecierea faţă de mâncarea de la Roscoe's House of Chicken and Waffles în 2007, într-un episod din reality show-ul Snoop Dogg's Father Hood, când l-a dus pe David Beckham să mănânce acolo. În anul următor, în 2008, l-a dus în acelaşi loc pe veteranul prezentator de televiziune Larry King în cadrul unui episod din emisiunea Larry King Live.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004).

Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.

În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici