Stewardesa care a supravieţuit după ce s-a ARUNCAT din avion. A căzut de la 10.000 de metri înălţime, fără paraşută

Singura persoană din lume care a supravieţuit după ce a căzut de la 10.000 de metri înălţime după ce s-a aruncat dintr-un avion este Vesna Vulovic, la vremea aceea stewardesă în cadrul liniilor aeriene iugoslave.

14227 afișări
Imaginea articolului Stewardesa care a supravieţuit după ce s-a ARUNCAT din avion. A căzut de la 10.000 de metri înălţime, fără paraşută

Stewardesa care supravieţuit după ce s-a ARUNCAT din avion, de la 10.000 de metri înălţime, fără paraşută.

 
În ianuarie 1972, atunci când avionul în care se afla era pe cale să între în coliziune directă cu lanţul muntos din fosta Cehoslovacie, femeia s-a decis să sară pentru a-şi salva viaţa.  Cei 27 de pasageri şi întregul echipaj au murit în urma exploziei, scrie  Descoperă.
 
Fiind blocată  în partea din spate a avionului şi neputând să înainteze, femeia a decis să sară fără paraşută din avion, în timpul căderii aceasta s-a lovit de crengile brazilor, iar stratul de zăpadă i-a atenuat căderea. 
 
Citeşte pe Descoperă cum a fost salvată de către un pădurar care i-a auzit ţipetele. 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici