The Killers vin în România (Video)

Trupa americană The Killers va concerta la Bucureşti pe 1 iulie, deschizând astfel cu o zi mai devreme - Ziua Zero - festivalul B'estfest, care se desfăşoară pe 2, 3 şi 4 ale lunii şi care se va închide cu B'estfest Aftershock, pe 5 iulie, informează organizatorii, Emagic.

574 afișări
Imaginea articolului The Killers vin în România (Video)

The Killers concertează la B'estfest

Trupa The Killers s-a înfiinţat în 2002, în prezent fiind formată din Brandon Flowers (voce, clape), Dave Keuning (chitară, voce), Mark Stoermer (chitară bas, voce) şi Ronnie Vannucci Jr. (percuţie, tobe).

Sound-ul lor, un amestec de muzică electronică modernă şi influenţe rock din anii '80 şi '90, a cucerit un public foarte larg, primul material discografic al trupei, "Hot Fuss", înregistrând vânzări record de aproape cinci milioane de copii.

Promovat de hiturile "Somebody Told Me", "Mr. Brightside" şi "Smile Like You Mean It", albumul a ajuns pe primul loc în topurile din toată lumea, menţinându-se în clasamentul Billboard timp de peste cincizeci de săptămâni.

Mai mult decât atât, "Hot Fuss" se află şi printre cele 1001 de albume menţionate în cartea lui Robert Dimery: "1001 Albums You Must Hear Before You Die". "Hot Fuss" a fost urmat de alte două albume: "Sam's Town", lansat în 2006, şi "Day and Age", apărut în noiembrie 2008.

"Day and Age" a înregistrat un adevărat succes încă din primele săptămâni după lansare, reuşind să se claseze pe prima poziţie în topul vânzărilor din Marea Britanie, devansând astfel şi "Chinese Democracy", albumul de revenire al celor de la Guns N’Roses.

Primul extras pe single de pe "Day and Age", "Human", a devenit în scurt timp una dintre cele mai ascultate piese ale momentului pe posturile de specialitate din toată lumea.

Până în prezent, la B'estfest au fost deja confirmaţi Iggy and the Stooges, Motorhead, iar legendarii rockeri de la Manowar vor concerta în ultima zi a festivalului (5 iulie), la B'estfest Aftershock.

Începând de joi, 22 ianuarie, pe www.myticket.ro vor fi puse în vânzare şi biletele pentru o singură zi de festival, atât pentru "Ziua Zero", cât şi pentru cele trei zile de B'estfest, urmând ca de marţi, 27 ianuarie, acestea să fie disponibile şi în magazinele Diverta.

Acestea vor fi disponibile la următoarele preţuri: 110 lei, pâna la data de 1 aprilie, 130 lei, în perioada 2 aprilie - 30 iunie, 150 lei, pe durata festivalului şi la intrarea la eveniment.

De asemenea, abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 şi 4 iulie, sunt disponibile doar în pre-sale şi costă 270 lei, iar biletele pentru B'estfest Aftershock sunt disponibile în două categorii de preţ, în funcţie de poziţia faţă de scenă: 100 lei şi 150 lei (Zona A, din faţa scenei).

Citeşte şi:

Iggy Pop vine la Bucureşti

Motörhead va concerta la B'estfest 2009

Manowar, cap de afiş la B'estfest 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici