The Rasmus şi Gorillaz Sound System au electrizat publicul de la Festivalul "Peninsula"

Trupa finlandeză The Rasmus, aflată pentru a doua oară la Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş, şi formaţia britanică Gorillaz Sound System au electrizat publicul prezent, vineri seară, la scena principală - Weekend Main Stage.

78 afișări
Imaginea articolului The Rasmus şi Gorillaz Sound System au electrizat publicul de la Festivalul "Peninsula"

The Rasmus şi Gorillaz Sound System au electrizat publicul de la Festivalul "Peninsula" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Membrii trupei finlandeze The Rasmus, care au revenit la Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş după prestaţia din 2006, au dus în extaz publicul, cântând piese de pe fiecare album al lor.

Solistul Lauri Johannes Ylönen a interacţionat în permanenţă cu miile de fani prezenţi la concert.

Printre cele mai apreciate melodii au fost "Livin' in a World Without You" şi cunoscuta "In The Shadows", cu care au dorit să încheie concertul, ceea ce nu a fost posibil, întrucât publicul le cerea cu insistenţă să revină pe scenă.

Imediat după The Rasmus, au urcat pe scenă britanicii de la Gorillaz Sound System, un proiect britanic compus din patru personaje virtuale - 2D, Murdoc, Noodle şi Russell - care au oferit mixuri de hip hop cu pop, reggae şi chiar influenţe folclorice din Orientul Mijlociu, concomitent cu proiecţii de desene animate.

Publicul a fost în delir la piesa "Clint Eastwood", pe care mulţi dintre cei circa 10.000 de spectatori au descoperit că o cunosc integral.

Sâmbătă, sunt aşteptaţi să urce pe scenă Phoenix, Omega, Europe, dar şi Tricky, Noisia, Sarmalele Reci şi Anima Sound System.

Festivalul Peninsula, care a început joi şi se desfăşoară până duminică, la Târgu Mureş, aduce în România peste 70 de artişti, printre ei numărându-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici