Un nou festival în România, "I Am The Rocker", cu Dream Theater şi Myrath, în iulie, în Capitală

Un nou festival muzical, intitulat "I Am The Rocker", se va desfăşura pe 4 şi 5 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, unde vor concerta trupele Dream Theater şi Myrath, alături de alţi artişti care vor fi anunţaţi în curând, informează Phoenix Entertainment.

469 afișări
Imaginea articolului Un nou festival în România, "I Am The Rocker", cu Dream Theater şi Myrath, în iulie, în Capitală

Un nou festival în România, "I Am The Rocker", cu Dream Theater şi Myrath, în iulie, în Capitală

Primele nume ale ediţiei pilot a festivalului "I Am The Rocker" sunt Dream Theater şi Myrath. În zilele următoare vor fi anuntaţi şi alţi artişti din line up şi vor fi prezentate activităţile alternative organizate la acest festival, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Phoenix Entertainment.

După concertul de anul trecut, Dream Theater se întoarce în România pentru a oferi publicului un show complet de trei ore, iar setlist-ul va include cele mai bune piese ale trupei.

De asemenea, cei de la Myrath au promis un concert de excepţie la Bucureşti. Formaţia de progressive metal din Tunisia s-a remarcat în cei 14 ani de activitate prin sound-ul aparte şi prin felul ingenios în care au îmbinat riff-urile de metal cu armoniile specifice prog-ului şi cu elemente orientale şi originare din ţara lor natală.

"I Am The Rocker" doreşte să includă cât mai multe premiere pentru publicul din România, astfel că va fi primul festival din ţară în care apa plată va fi gratuită, potrivit comunicatului.

Evenimentul se constituie într-un spaţiu de interacţiune pentru fanii rockului, unde, pe lângă muzica lor preferată, aceştia vor putea lua parte la numeroase tipuri de activităţi, scopul organizatorilor fiind acela de a le oferi o experienţă totală şi o gamă largă de alternative de distracţie. "I Am The Rocker" este proiectat ca un festival din străinătate, cu un design ghidat de creativitate, un line up care să satisfacă fanii mai multor subgenuri ale rockului, totul desfăşurându-se sub auspiciul rigorilor organizatorice şi al celor mai înalte standarde de profesionalism.

"Ştim că Romexpo nu reprezintă locaţia ideală pentru a petrece la un festival, însă este singura opţiune viabilă din interiorul Bucureştiului, ţinând cont de activităţile extra pe care le-am planificat, precum şi pentru publicul numeros pe care îl aşteptăm. Vom compensa prin distracţiile oferite în plus, prin line up-ul de excepţie pe care îl avem deja pus la punct şi prin premiera faptului că nu va mai trebui să plătim cel puţin 6 lei pentru a ne răcori pe o vreme toridă, apa plată fiind gratuită", a declarat Mohi Younes, managerul general al companiei Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament, la preţul promoţional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1.000 de bucăţi. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiţi la zecile de concerte organizate, printre care se numără cel susţinute de Slash, Metal All Stars, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater, Richard Clayderman şi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici