Un paparazzo vrea 40.000 de dolari despăgubiri de la Keanu Reeves

Un judecător din California a început audierile din cadrul procesului civil intentat de un paparazzo actorului american Keanu Reeves, starul fiind acuzat că l-a rănit tamponându-l cu maşina.

25 afișări
Imaginea articolului Un paparazzo vrea 40.000 de dolari despăgubiri de la Keanu Reeves

Un paparazzo vrea 40.000 de dolari despăgubiri lui Keanu Reeves (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocatul fotografului Alison Silva a declarat în faţa juraţilor dintr-un tribunal din Los Angeles că acesta s-a rănit la mână după ce a fost lovit de automobilul marca Porche al starului din trilogia "Matrix".

De cealaltă parte, avocatul starului a declarat că Silva se afla la o distanţă de trei metri de maşina lui Reeves, în timpul acestui incident, petrecut pe 19 martie 2007, la Palos Verdes, o suburbie din sud-vestul Los Angelesului. Avocatul lui Reeves l-a acuzat pe fotograf că a dat dovadă de agresivitate.

Avocatul fotografului a anunţat că, în urma acestui accident, clientul său a trebuit să cheltuiască suma de 40.000 de dolari pentru îngrijirea medicală.

Atât Keanu Reeves, cât şi presupusa victimă a lui, au fost citaţi pentru a depune mărturie marţi.

La sfârşitul lunii septembrie, un judecător din Los Angeles a dispus neînceperea acţiunii penale împotriva lui Reeves, după ce a ajuns la concluzia că Silva s-a împiedicat singur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici